Hopp til innhold

Endring i kretsadministrasjonen

Fra 1. desember skjer det endring i kretsadministrasjonen

Gode skivenner!

Vår kunnskapsrike og gode administrasjonssjef gjennom 14 år, Jan Olav Andersen har sagt opp sin stilling, og begynner i ny spennende jobb i Røde Kors.

Fra 1. desember vil Jan Olav jobbe 50 % i skikretsen, samtidig som han begynner i 50% stilling i ny jobb. Sammen med Ingrid vil han ha fokus på å holde hverdagen i skikretsadministrasjonen i gang, og serve klubbene så godt det lar seg gjøre i tiden som kommer.

Han vil jobbe 50 % ut oppsigelsestiden sin – dvs ut februar.

Prosessen med å ansette en ny person i stillingen starter med det første. Administrasjonssjef i krets er ansatt i NSF, og det er de som skal kjøre prosessen her, men styret i HSK skal være med «tett på», og vi håper at dette kan være en spennende stilling for deg som vil være med på å utvikle skisporten og skiorganisasjonen inn i framtiden. Følg med på hjemmesiden for mere info om prosessen.

På vegne av alle oss i skifamilien lokalt og sentralt vil jeg takke Jan Olav for den gode jobben han har gjort gjennom alle de årene i HSK. Mye god kompetanse forsvinner, men sporene er satt og vi skal fylle de så godt vi kan.
Vi ønsker selvfølgelig lykke til med nye utfordringer og jeg er helt sikker på at Jan Olav vil være å se på div arrangementer der ski er en del av utstyret også i tiden fremover.

Røde Kors får med seg en ny god medarbeider på laget, og det er jo gøy å se at veien til Jan Olav går videre i en frivillig organisasjon som har minst like stort fokus på gode verdier og det å gjøre en forskjell.

 Mette

NIF-EPI02, 02
Daniel Nordby