Hopp til innhold

Endelig fikk vi delt ut Årets Rekruttpris, utøver 2020

Pga korona har fjorårets og årets tildelig av priser gått smått, endelig var det Nora sin tur!!

Lørdag besøkte jeg Gjerdrumsbakkene og Vaaler IF i forbindelse med deres dugnad i hoppbakkene.

Det var ett stort engasjement og veldig hyggelig å besøke klubben og hoppgruppa, på hjemmebane.

ÅRETS REKRUTTPRIS UTØVER 2020, blant jentene, gikk til Nora Midtsundstad.

Nora er en utøver i Hedmark Skikrets som var ei blant kun 55 andre utøvere, som var tatt ut til å representere Norge i Ungdoms-OL i Sveits.

Det er stort å bli tatt ut i troppen, enda større og mer imponerende er det at man ikke bare reiser ned for å delta, men også er med å prege mesterskapet. For Nora ble fasiten ett gull i miks kombinert og topp 20 i hopp, vi er imponert over hennes innsats og hennes resultater!  

Vi vet at UNGDOMS-OL for mange utøvere, bare er det første møte med de Olympiske Leker. Vi tror også at idretten og ett mesterskap som Ungdoms-OL  gir verdifulle erfaringer og gode opplevelser på vegen mot nye mål både i og utenfor toppidretten.

NORA er ei allsidig jente, hun går fort på ski, flyr langt, men hun koser seg også på tur blant høye fjell, både med og uten ski på beina.

Vi vet at det ligger mange treningstimer og mye jobb bak hennes resultater, men ingen klarer dette alene og akkurat det ser det ut til at hun vet.

For Nora er også flink til å trekke frem og takke trenere, støtteapparat og andre når hun rapporterer fra sine samlinger og konkurranser rundt omkring i Norge eller Europa.

Nora er en reflektert utøver som vet hvor hun kommer i fra og vi sier som leder i Vaaler IF – heia Våler!

2021 ble ett annerledesår både i og utenfor idretten, men det vi klarer å se ut av resultatene til Nora i sommer, så tolke det dithen at det så langt ser lovende ut.

Vi i Hedmark Skikrets gleder oss over hennes fremgang, resultater og hennes idrettsglede!

Nora sier det så fint selv «LIVET SMILER MEST MED SKI PÅ BEINA»!

Vi i Hedmark Skikrets GRATULERER NORA MIDTSUNDSTAD med prisen Årets Rekruttutøver 2020 og vi gleder oss til å følge med henne også fremover!!

Østlendingen var også tilstede, du kan lese her hva de skrev etter besøket. 

Skihilsen fra Lene Faraasen, Nestleder HSK

NIF-EPI01, 01
NTB