Hopp til innhold

Treningssamling i Lierberget - AVLYST

VÆRET FÅR VI IKKE GJORT NOE MED. DESVERRE SÅ MÅ VI AVLYSE PGA STORE MENGDER REGN/SNØVÆR.

HVOR: Lierberget Hoppsenter - Hamar

NÅR: Lørdag 23.januar 2021

FOR HVEM: For alle utøvere som til vanlig trener i Lierberget (hoppklubber som har Lierberget som treningsbakke og medlemmer av HedmarkHopp SØR) 

Er du nyskjerrig på hva dette er? Ta turen da vel! Det er utlån av hoppski i bakken. Ta kontakt med Henning tlf 41210799

Vi møtes i bakken lørdag kl 10.30 (K5-K70)

Beskjed fra bakkesjef Øystein: Ny vinsj er på plass vi håper at den gå i løpet av kort tid og tråkemaskina den er reparert!! Men det er fortsatt usikkert om K40 og K70 rekker og bli ferdig til lørdag pga nedbør, men med ståpåhumør og noen ekstra hjelpere (meld dere som bakkemannskap) så håper Øystein at alle bakkene er åpne på lørdag. Følg med på FB siden til Lierberget Hoppsenter!!

VIKTIG: 

ALLE må melde seg på samlinga (følg linken)

Alle må ta med seg egen mat og drikke og MYE varme uteklær og varmesåler i skoa og vottene. Det blir ikke mulighet for å krype inn i varmestua pga smittefaren.

Det vil bli tent opp flere bål som dere kan varme dere rundt og evt varme et ostesmørbrød og koke en kaffetår, svartkjele må medbringes av den som har det. (altså ikke noe kiosk)

Vi må ha hjelp av noen foreldre til å være vakter i tilløpet i alle bakker, så vi overholder 2 metersavstand her. 

Øystein og bakkemannskapet hans  har full kontroll på bakkene om dagen. Det snør tett og mer er spådd, så det kan være at det trengs noe hjelp fredagkveld og eller lørdag morgen for siste finpuss av alle bakkene. Ta gjerne kontakt med Øystein på tlf 48130216, hvis du kan bidra.

Håper vi sees til en fin dag i bakken!

Heiskort betales med VIPPS (652437)

Mvh Hopp og Kombinertkomiteen i Furnes Skiløperforening og gjengen i Lierberget.

NIF-EPI03, 03
NTB