Hopp til innhold

Arrangørpool

I møtet med klubbene 1401, kom det opp en ide om opprettelse av en mannskapspool for arrangementer. Her kommer påmeldingen!

Klubbmøtet 1401 var en fin arena og møteplass for utveksling av ideer og tanker om skirenn og annen aktivitet gjennom sesongen.

Vi ser at sesongens terminliste vil være høyst levende og dynamisk, renn vil ikke la seg gjennomføre og andre renn vil komme opp underveis.

Av forståelige og høyst respektable grunner har noen klubber ikke nok folk til å gjennomføre de arrangmenter de har tatt på seg. Men ofte trenger man ikke å slå seg til ro med det; hva med å spørre naboklubben hvis du trenger andre/flere enn den faste gjengen? 
Vi har alt sett eksempler på dette denne sesongen.

Skifamilien er stor og vi satser på at den fortsatt skal være det, å avvikle skirenn under et trygt smittevernregime, vil være et godt bidrag her. Det er mange som kan være med å bidra, mange er jo tilstede for skirennene allikevel.

Et innspill som kom i møtet, var å opprette en mannskapspool hvor folk kan melde seg på for å kunne ta i et tak for å få gjennomført skirennene våre. Da har man en liste med frivillige som man da kan være lettere å gå til.

Vi legger derfor ut denne påmeldingsquesten for alle grener og håper folk melder seg på: 

https://response.questback.com/norgesskiforbund/HSKarrpool

Takk så langt, listen vil deles med arrangører som henvender seg!

NIF-EPI03, 03
NTB