Hopp til innhold

Augusthilsen fra kretsleder

Hei skivenner!

Ferietiden og sommeren 2020 ble annerledes av årsaker ingen av oss kan noe for, men til tross for det håper jeg dere har hatt en aktiv og fin sommer og fått de øktene og de timene du håpet og ønsket.

Gøy å se at mange har utnyttet muligheten til fine fjellturer og nyte vårt fantastiske land med storslått natur og masse muligheter.

 Det som blir spennende utover høsten er hva dette har gjort med skiinteressen til små og store og hvordan det ser ut når klubbene og gruppene møtes for felles treninger og samlinger igjen.

Håper flest mulig er med videre, og håper at også nye skiinteresserte blir med. Det er jo litt opp til dere der ute å få andre til å bli interessert i gleden av å gå på ski.

 Hvordan vinteren blir ifht terminliste, renn, samlinger og aktivitet vet vi ikke enda, men en ting er sikkert og det er at vi skal forholde oss til gjeldende regler for smittevern, vi skal ta vare på hverandre og vi skal ha det gøy på ski.

 Gudskjelov er Jan Olav og Ingrid tilbake på jobb, og samlinger er så vidt i gang. Trenger dere tips, innspill og ideer til gjennomføring av noe så ikke nøl med å ta kontakt.

 Vårens populære webinarer håper vi å fortsette med utover høsten – så følg med.

Husk på idrettens gode verdier - glede, helse, fellesskap og ærlighet. Ta vare på hverandre ved å holde avstand, vask henda og hold deg borte hvis du er syk.  Følg med på gjeldende regler og vær aktiv.

 

Skihilsen fra Mette 

NIF-EPI03, 03