Hopp til innhold

NM Konnerud 2020

Vi ser tilbake på ei fin helg i Drammen!

Tross snømangel og mye mildvær i forkant, hadde arrangøren fått til gode forhold i løypene, men med litt utfordringer på fellesstartene mhp litt trange løyper noen steder.

Noen av våre løpere var uheldige og ble hindret av dette, spesielt på fellesstarten fredag med fall og stavbrekk.

Ellers har det vært et mesterskap med oppturer for mange og nedturer for noen.

Vi gratulerer spesielt Therese Johaug med 2 NM Gull og kongepokal.

Johanne Hauge Harviken har hatt et flott mesterskap med 10 (fri) og 12 (klassisk) plass på distanse og 18 på sprint.

Magni Smedås ble for øvrig nr. 7 på 10 km fri.

Joakim Aurland ble nr.19 på sprinten, men var uheldig på klassisk fellesstart. Dessverre falt han tidlig, men gikk seg opp til en 32.plass.

Her gjorde Anders Nyaas og Fredrik Helgestad også sterke løp med henholdsvis 33.og 35.plass.

Anders Nyaas gikk bra også på sprinten og under et sekund unna å gå videre til finaler. Det samme var Kristoffer Kvarstad og Maiken Min Midtskogen.

Karen Marie Haakonsen hadde et flott løp på gang på fellesstarten,men fall og stavbrekk ødela mye. Ellers mye bra resultater og mange fikk til sesongens beste løp i NM. Det er veldig bra!

På søndagens festdag med stafetter hadde Hedmark hele 11 herrelag og 6 damelag på start. Best i herreklassen ble Hamars 1. lag (Kristoffer, Fredrik og Anders) med 30 plass og Strandbygda ( Carina, Aurora og Johanne) i dameklassen med sin 32 plass.

Gratulerer med innsatsen alle sammen og lykke til med resten av sesongen!

Takk til smøregjengen som stod på tidlig og seint, og støtteapparatet ellers.