Vi takker arrangør for en fin dag på Sjusjøen!

Søndag 5. januar var det klart for Moelvenrennet 2020/Sjusjøcup 3 på Sjusjøen langrennsarena.

Etter kraftig vind på Sjusjøen lørdag var det knyttet en viss spenning til været på renndagen.

Dagens startet med lett snøvær som ble erstattet av noe tåke rett før start.

Løypene var kjørt tidlig søndag morgen og arrangøren kunne tilby svært gode sportslige forhold for alle utøverne på start. Løypene var faste og fine under hele konkurransen og det var bedre glid i nysnøen enn hva man kan forvente på denne tiden av året.

Først ut var en flott gjeng med knøtteløpere under 8 år som gikk en fin runde rundt på stadion. Deretter fulgte 240 løpere i klasse fra J/G 8 år til og med M/K senior.

Startlista var satt opp slik at de som skulle gå 10 og 15 km kom i gang forholdsvis tidlig, noe som gjorde at arrangementet ble effektivt gjennomført. Premieutdelingen ble gjennomført kort tid etter klassens målgang i plasthallen på skistadion.

Vi takker arrangøren Moelven IL for et svært godt gjennomført arrangement i forbindelse med Moelvenrennet 2020.