Hopp til innhold

Hilsen fra kretsleder

Første hilsen i tingperioden 19-21

Hei skivenner!

Vi har lagt bak oss mai, og selv om noen måtte skrape is på bilruten i dag er det sommer og en fin tid vi går i møte – selv for oss som liker snø.

HSK sitt kretsting er gjennomført, og undertegnede vil benytte anledningen til å takke for til tilliten og to nye år som kretsleder. Jeg gleder meg til oppgaven sammen med styret!

Som jeg har sagt mange ganger før, synes jeg vi skal være stolte av alt det vi får til. Også skal vi hele tiden ha fokus på at vi alltid kan bli bedre.

Tinget vedtok en handlingsplan som skal styrende for vårt arbeid de neste 2 årene. Den finner du her: Handlingsplan 19-21

Vi ønsker å være konkrete og fortsette den røde tråden vi har starte på i vårt arbeid, og vi skal gjennom alt vi gjør ha utøveren i fokus gjennom verktøyene i SUM og selvfølgelig ha fokus på idrettens verdier – glede, fellesskap, ærlighet og helse.

Det nye styret som ble valgt på Tinget er i tillegg til undertegnede : Roar Nordsveen nestleder, Turid Borthen – integrering, Håkon Olsrud – Ny og skal ha fokus på kompetanse / opplæring og utvikling,
Morten Moen – anlegg, Undis Strøm – Ny vara og Morten Sundal – ny vara, Trygve Slokvik leder langrenn, Morten Ring Christensen leder alpin og Halvor Midtsunstad – leder hopp og kombinert.
I tillegg ble det noen endringer i grenkomiteer og utvalg – viser til referat fra kretstinget. Vil også nevne at Tinget vedtok å slå sammen komiteene for hopp og kombinert, og det betyr at vi nå, som neste alle andre kretser, har en komite og tenker nå felles ifht hopp og kombinert.

En av de viktigste sakene på Tinget er utdeling av priser, og sjekk egen sak om alle de flotte prisvinnerene.  Det er  gøy og motiverende og kunne glede glade skivenner med velfortjente prises. Nok en gang gratulerer til alle!!

Idrettstinget fattet en del vedtak som er viktige for idretten framover – trekker spesielt fram vedtaket om at at vi skal gjøre idretten tilgjengelig for alle – det handler om pris og mulighet. Hva kan skisporten gjøre for å være enda mere tilgjengelig for alle?
Husk på det når det planlegges ny sesong. Byttedager og lavterskeltilbud der folk bor er noe å tenke på.

Ønsker dere alle en fin juni – gjør noe hyggelig og gøy – både med og uten ski på beina.

Skihilsen fra Mette

NIF-EPI01, 01