Hopp til innhold

Vinterhilsen fra kretsleder

VM helter og hverdagshelter – akkurat like mye verdt!!

 Hei skivenner!

Det er gøy å tilhøre skifamilien og ha interesse for skisport i disse dager. Norske helter forsyner seg grovt av medaljefatet – og det er utrolig gøy. De er flotte forbilder for oss som tilhører en nasjon av skiløpere. Tusenvis av timer med trening og slit ligger bak hver eneste gode prestasjon, og ingen har kommet dit de er av seg selv. Og la oss huske på det da folkens- hver eneste medaljevinner i VM har i sin spede barndom begynt sin skiinteresse sammen med sine foreldre og venner, etterhvert ute i klubb og så tatt steget videre. Og hva hadde de vært uten innsatsen til foreldre og jobben som gjøres i klubb og krets? Mest sannsynlig ikke det de er i dag.

Også er det jo slik at mange av barna som er ute på aktivitet i klubbene våre har en drøm om at de en gang skal stå øverst på pallen og at «Ja vi elsker» skal runge over høytaleren, og at en hel skiverden skal hoppe og danse hjemme i stua og på stadion. Men så er det engang slik  få ender opp der, og derfor er det så utrolig viktig å la barn, unge og voksne få ha sine drømmer, og legge tilrette for at idrettsgleden er stor uansett nivå.

Og gjør vi det bra på grasrota vil toppene komme, og vi får flotte forbilder som vi er stolte av. Og husk at et godt treningsmiljø er et trygt og godt sted å være. Det er vel lite som slår det å gjøre noe gøy sammen med gode venner. 

Så om du VM helt, hverdagshelt, har hårete mål eller bare synes at ski er gøy, sånn som jeg gjør, så ta vare på det da. For da har vi jo klart å få til mange gode og glade skiløpere fra Hedmark!

 Også må vi jo nevne at verdens beste skijenter, både langrenn og hopp, kommer faktisk fra Innlandet. Da må vi jo gjøre noe bra!

Og mens våre helter henter medaljer i VM er vår hverdag preget av stor aktivitet i alle grener på alle nivåer. Jeg ønsker dere alle lykke til med alt dere skal gjøre – både løpere, frivillige, ansatte, støtteapparat og alle andre som engasjerer seg i skisporten.. Gjør ditt beste – det er bra! Og tusen takk for den innsatsen du gjør!

Skihilsen fra Mette

NIF-EPI01, 01