Hopp til innhold

Imponerende hvor dyktige de frivillige er

Nybegynnerkurs i Alpin - en sliten en veldig fornøyd gjeng!

Hei på dere.

Herlig bilde av en fantastisk entusiastisk gjeng med unge alpinister som har vært på nybegynnerekurs i Hamar Alpinsenter i Lierberget. 95 barn deltok i helga på Vang alpin sitt kurs for nybegynnere. De er fra ca 4 til 8 år.

Imponerende hvor dyktige de frivillige i klubben er. Jon Busterud er en primus motor og en imponerende ildsjel som står på hele tiden og så i helger og kvelder for klubben og for at barn fra distriktet skal få den gode alpin opplevelsen!

De fleste av instruktørene på kurset er selv barn. De er veldig dyktige og tålmodige med barna. Og så fasinerende å se hvor mye disse små alpin talentene lærer på en helg. Fra å aldri ha hatt slalåmski på beina  før og være litt redde og usikre går de til å bli trygge og tøffe og målet er at de kommer seg ned hele bakken i løpet av helga. Det er virkelig imponerende.

Foran på bilde ser dere en av ildsjelene og arrangør av kurset Jon Busterud 

Mvh

Tor André Johnsen 

 

Helga før var det også nybegynnerkurs, men da i Tørudbakken med 67 deltagere, Budor med 50 deltagere og Furutangen på Rena med 70 deltagere. Så det gror godt i alpinsporten om dagen! 

NIF-EPI02, 02