Hopp til innhold

Camp Trysil 2018 og Sommerskiskole for Syns- og bevegelseshemmede slår seg sammen!

Bli med oss å trene 24.-28.juni 2018

Vi har i år flyttet vår Sommerskiskole som har vært arrangert på Savalen, til Trysil og den inngår i/er integrert i Camp Trysil i samarbeid med IL Trysilgutten.

Camp Trysil arrangeres for sjette året på rad, det er en treningscamp for barn og ungdom. Treningene er tilpasset alder og ferdighet. I tillegg har de sterkt fokus på samhold og idrettsglede. Målet er at alle, uansett alder og ferdighet skal ha glede av å delta. 

Her vil de syns- og bevegelseshemmede ha treninger, måltider og sosialt opplegg sammen med de funksjonsfriske som deltar på Camp Trysil.

Det vil også her være langrenn og skiskyting som er hovedgrener.

Alle skal bo på Radisson Blu Resort. Her vil det være mulighet for å prøve surfebølgen, klatreparken Høyt & Lavt eller Trysil Bike Arena - og mye mer?

Påmelding for syns- og bevegelsehemmede meld deg på her!

Påmelding for barn og ungdom mellom 12-16 år meld deg på her!

Påmeldingsfrist: 1. juni 2018.

Hovedtrener for Camp Trysil er Anita Moen. Jan Olav Andersen fra HSK vil være hovedtrener for de funksjonshemmede.

Øvrige trenere håper vi å ha klare i løpet av kort tid. Våre rutinerte trenere har ikke bare erfaring som trenere og aktive, de vet også å tilrettelegge treningen slik at alle har utbytte av campen både treningsmessig og sosialt.  

Innkvartering og hovedbase for campen er på Radisson Blu Resort Trysil. Voksne campverter følger treningsgruppene og er tilstede på hotellet til enhver tid.

Treningen vil skje på Trysil-Knut Arena og i og rundt Trysilfjellet. 

Dagsprogrammene blir med 3 treningsøkter pr dag; styrke, spenst, koordinasjon, rulleski, og daglig skyteøkt for skiskytterne. I tillegg inngår aktiviteter som bading, bowling, test av surfebølge,  og avslutningskonkurranse med flotte premier.  

Dere får også mulighet til å teste klatreparken Høyt & Lavt eller Trysil Bike Arena!

Deltageravgift er på 4500,- pr deltager. 

Spørsmål kan rettes Jan Olav Andersen på 482 98 805  janolav.andersen@skiforbundet.no eller

Camp Trysil på epost : 

NIF-EPI02, 02
NTB