Hopp til innhold

Even Thorvaldsen i sprintfinalen G15

HL Langrenn Lygna

Rapport fra Hovedleder Langrenn

Hovedlandsrennet 2018 ble arrangert på Lygna 23.-25.februar. Hedmark var godt representert på alle distanser. Utøverne konkurrerte i klassisk 5km/7,5km, sprint skøyting, langrennscross og stafett. På stafetten stilte Hedmark med 9 guttelag og 5 jentelag + ett mixlag med to utøvere fra andre kretser.

Vi ønsker å gratulere utøverne med mange flotte prestasjoner. Utøverne har under Hovedlandsrennet representert kretsen vår på en god måte. Det har vært fint å se hvor flinke utøverne har vært til å «backe» opp og bry seg om hverandre.

Noen er fornøyde med egne renn, mens andre kanskje er litt skuffet. Vi håper uansett at alle utøverne sitter igjen med gode skiminner fra Hovedlandsrennet 2018. Det er også viktig å huske på at man kan bli en god seniorløper, selv om man ikke er i toppen i Hovedlandsrennet.

På bildet ser dere Even Thorvaldsen i midten i sin Ottestad-drakt, sprintfinalen i G15.

Lykke til med resten av sesongen!      

Hilsen Ragnhild

NIF-EPI03, 03
Morten V. Eriksen