Hopp til innhold

GOD JUL ALLE SKIVENNER

Skikretsleder og administrasjonen ønsker dere alle en riktig GOD JUL

Gode skivenner!

Vi har allerede åpnet noen luker i kalenderen, lys i adventsstaken er tent, snøen har endelig kommet over hele fylket vårt, de første rennene i terminlisten er gjennomført og det betyr at det nærmer seg jul. 

Jeg gleder meg over at jeg også har tatt i bruk skiene i mitt nærområde – og min første tur en kveld på Gåsbu var ekstra trivelig.
Vet du hvorfor? Der var det mange ungdommer på trening, kledd i ulike skidresser, som skravlet og lo mellom intervalldragene og det var for meg et veldig tydelig tegn på klubbsamarbeid og mange glade skiløpere.
Håper vinteren fortsetter slik – ikke bare i langrennsløypene på Gåsbu, men i alle hoppbakker, alpinbakker og skiløyper rundt om i Hedmark.

Husk at det er lov å kose seg og slappe av litt også i julen, men jeg er ikke i tvil om at alle benytter muligheten med noen fridager til å komme seg ut på ski i frisk luft -  
Enten du skal spisse formen til årets store mål, eller om du bare har lyst til å være ute å ski.

Og til dere voksne – finn fram spaden og lag litt hopp og kuler til ungene da vel – så kan de få leke seg i den herlige villsnøen.

Så fort julen er overstått er det nytt år med nye muligheter som venter. Jeg gleder meg til å treffe dere der ute – både med og uten ski!
Vi setter i gang med SUM i praksis over nyttår, og mere info om det vil dere får etter hvert.

Gledelig at to Hedmarkløpere er tatt ut i troppen til verdenscupåpningen for funksjonshemmede i Canada. Vi ønsker Håkon Olsrud og Trygve Toskedal lykke til!   

Jeg vil benytte anledningen til å ønske dere en aktiv, fredfull og god jul og alt godt for 2018.

 

Sporty hilsen fra Mette»

 

Administrasjonen i Hedmark skikrets tar juleferie fra tirsdag 20.desember kl 12.

Vi leser epost sporadisk og svarer på telefon og blir nok å se på et skirenn eller to i romjula.

nif-epi04, 04