Hopp til innhold

Kalenderen sier snart sesongstart

Mette ønsker dere lykke til med sesongen!

«Hei skivenner!

Endelig er den kalde fine tiden her, og endelig har snøen kommet dit noen av oss bor i alle fall. Jeg har ikke brukt skia mine enda i år, og er skikkelig misunnelig på alle som har hatt snø under skia, men jeg håper å få årets debut ganske snart. Gleder meg mye!!

Nyhetsoppslag siste tiden om idrettslederes pengebruk på alkohol og dyre middager har skuffet mange – og meg selv inkludert. Jeg mener at idretten ikke på noen måte skal preges av en slik kultur. Retningslinjer foreligger og de må følges, men strengt tatt burde man bare kunne bruke sunn fornuft – også skal ikke dette skje. Hvis noen lurte – dere kan være helt trygge på at skikretsens midler går til aktivitet til barn og unge, og til kompetansehevende tiltak for at våre tilbud skal være best mulig. Og det velger jeg å tro at de aller fleste bruker midlene sine til – la oss fortsette med det!

Denne helgen var det byttehelg – det vil si at mange klubber har arrangert og lagt til rette for at man kan kjøpe og selge brukt utstyr. Veldig bra tiltak, som er iverksatt av Sparebank1, og jeg håper det er kommet for å bli. For skisporten betyr det at flere kan få være med – og det er like kult å bruke brukt som nytt utstyr. Husk på det når du kommer i boden din nå og ser at mye av utstyret som passet i fjor ikke passer lenger, noen kan ha bruk for det, og noen kan ha akkurat det du trenger. Og det må ikke være organisert byttedag for at man kjøpe og selge utstyr.

Terminlisten vår sier straks sesongstart, og for verdenseliten har den allerede begynt. La de gode holdningene og verdiene prege denne vinteren. Hjelp hverandre til å mestre og til å ha det gøy – da vil du kanskje se tilbake på denne sesongen om noen måneder og tenke at dette var skikkelig bra – jeg vil være med videre.

Denne sesongen fylles med mange gode renn og aktiviteter i alle grener. Husk at alle er like viktige, og husk å sette pris på all den dugnadsinnsatsen som ligger bak hvert eneste arrangement for at du eller dine barn skal få muligheten til å være med.

Mitt største ønske er at vi gjennom vinteren heier på hverandre, og ikke kjefter og klager hvis det er noe som ikke er akkurat slik du ønsker at det er. Si gjerne ifra, men gjør det på en ordentlig måte.

Lykke til med sesongstarten, og vi ses der ute!

 

Ski hilsen fra Mette»

NIF-EPI03, 03
NTB scanpix