Hopp til innhold

Joachim Aurland til U23-VM

Idag ble det uttatte laget til U23-VM bekjentgjort

Hedmark Skikrets er imponert over Joachims jobb i oppkjøringen og gjennomføringen av årets sesong så langt. Han har dette året stått utenfor etablerte lag/team og gjort det meste av jobben selv, dette som den enste av de 12 uttatte løperne.
Kjellmyra IL har støttet Joachim selvsagt og nå sist helg hadde Hedmark Skikrets en planleggende og koordinerende rolle ift Joachims deltakelse i de viktige uttaksrennene under Skandinavisk Cup Lahti. 

Hedmark Skikrets ønsker Joachim lykke til i Park City i USA. Mesterskapet går i 1800m høyde og troppen drar over alt 20. januar for akklimatisering. Mesterskapet finner sted 31. januar til 4. februar.

Les hele saken på www.skiforbundet.no

NIF-EPI02, 02
Hoppanlegget i Tomter, Østfold, Hobøl IL