Hopp til innhold

Høsthilsen fra Mette

Kjære skivenner - Vel overstått sommer!

Jeg håper og tror at sommeren har bydd på masse godt – både sol og varme, aktiviteter og tid til litt avslapping og feriekos – alt utfra hva du selv har hatt et ønske om å bruke ferien til.

Høsten er tid for å sette i gang igjen med samlinger, treninger, terminlister, forberedelser, planlegging og ikke minst glede seg til snøen og vinteren kommer.
Hva gjør du for å være forberedt? Og hva mener du treneren, klubben og kretsen kan gjøre? Er vi gode nok på å fortelle hverandre det? Vi i kretsen tar gjerne imot innspill på hva vi kan gjøre for å gjøre for at du skal nå dine mål
 – enten du er utøver, trener, tillitsvalgt, forelder eller bare engasjert i skisporten. Flest mulig, best mulig, lengst mulig Det er mange definisjoner på å nå sine mål, men uansett hva vi legger i det lykkes vi best sammen!

 

Jeg har brukt min sommer til aktivitet – på mitt nivå og akkurat slik jeg liker det. Jeg har tro på allsidighet, og det er bra for alle – uansett alder. Ski har det blitt lite av for meg, men jeg hadde gleden av å være tilstede på Savalen under sommerskiuka for syns- og bevegelseshemmede i regi av blant andre HSK.

 

Jeg må si jeg blir mektig imponert over innsats, tæl og vilje utøverne der viser - en indre motivasjon og drive som mange kan misunne de!

 

Tilbakemeldinger fra samlinger både i alpint, hopp, kombinert og langrenn fra i sommer og tidlig høst har vært bra. Mange som deltar, godt miljø, god stemning og mange som vil hverandre vel. Det er bra! La oss fortsette med det utover høsten og vinteren når alvoret kommer også. Og husk at det er lov å ville bli best – og det er lov og ville ha det gøy på ski.

 

Mange har satt seg mål for kommende sesong – begivenheter venter i alle grener. Forberedelser til store og små renn er godt i gang, og heldigvis lever fortsatt dugnadsånden i skifamilien i beste velgående. Glem ikke å sette pris på de som legger ned utallige timer med fritid for at du og dine skal få gått, kjørt eller hoppet på ski i fine anlegg, kjøpt vafler, smurt ski og alt annet som foregår der ute.

 

Husk å sette av 4. oktober fra kl. 1700. Da blir det høstmøte på Scandic Elgstua med nyttig info fra HSK om kommende sesong.  Følg med på vår hjemmeside og facebookside. Der blir det lagt ut info og nyheter fortløpende.

 

Jeg ønsker dere alle en god høst, og lykke til med forberedelser av sesongen 2016/17!

 

Skihilsen fra Mette»