Hopp til innhold

Sjusjøcupavslutning og KM Stafett - Nå med resultater

Det er duket for en spennende finale i årets kretscup og KM stafetter på Natrudstilen til helga.

Dette vil være det sjette og siste rennet i Sjusjøcupen. For sammenlagtresultatet  vil de fem beste rennene være tellende og finalen vil være viktig da det her gis 50% tillegg i cup-poeng som oppnås i dette rennet. Oppdatert sammenlagtliste før finalen ligger her.

 Sjusjøcup sammenlagt Finale 2016

 Klubbresultat Sjusjøcup 2016

I Sjusjøcupen som gjelder fra 13 år og oppover vil det være premiering for alle som har deltatt i 3 renn eller mer. Det vil være vanlig premiering for selve rennet i tillegg.Søndag er det klart for stafett. Husk aldersbegrensning på totalt 45 år i klasse 13-16 år og at det ikke er anledning til at en løper går flere etapper/går for flere lag. Jenter kan gå i gutteklassene. Det er anledning til å stille mixlag, men disse vil ikke inngå i kretsmesterskapet

Resultater KM stafett 2016

NIF-EPI01, 01