Hopp til innhold

Skikretsleder takker for en flott opplevelse.

- jeg ble imponert over måten alle støtter hverandre på og, alle har noe fint å si om hverandre. Det skaper god stemning og idrettsglede for alle som er med!

Jeg tok turen til Tolga lørdag morgen, og fikk dessverre ikke med meg prologen i skicross bakken, som jeg forstår var en skikkelig kul happening. Men når det er sagt – det å komme til Tolga og Hamran med 6 kuldegrader og sola som akkurat fant veien gjennom skylaget, og masse aktivitet i anlegget – det var stor stas!

For et flott anlegg, og så gøy å se at det var så mye folk – både deltakere, foreldre, støtteapparat og søsken. Ekstra gøy å se på alle de små barna som storkoste seg i anlegget, og hvis noen tviler på om dette er et flott rekruteringsanlegg for all skisport, så ta turen dit og se selv.

Sportslig var det mye fin hopping i begge de to største bakkene. Ny bakkerekord i K60, stilmessig fine svev, flere nye personlige rekorder og mange gode prestasjoner. Alt lå til rette for mange spennende dueller i langrennsløypa.

Vi forflyttet oss til langrennsstadion og der var også forholdene lagt perfekt til rette for langrenns delen. Mange fine dueller og spurtoppgjør, og alle kom seg gjennom 1,2 eller 3 runder i løypa i området rundt fotballanlegget. 

Jeg fikk oppleve atmosfæren rundt et kombinertarrangement, og det ga mersmak.

Hamran suppa smakte like godt som det blir sagt at den gjør, og Hovedlandsrennet er garantert i trygge hender.
En proff arrangørstab som åpenbart kan arrangere skirenn. Jeg reiste hjem lørdag ettermiddag og fikk ikke med meg banketten og søndagens aktiviteter, men jeg er helt sikker på at det også var veldig bra.

Mitt fineste inntrykk etter debuten som kombinerttilskuer var at jeg ble imponert over måten alle støtter hverandre på og, alle har noe fint å si om hverandre og det skaper god stemning og idrettsglede for alle som er med.»

Sportslig hilsen Mette Thorslund

NIF-EPI03, 03