Hopp til innhold

Høstsamling i Knyken 9.-11.okt

Landets fineste idrettsanslegg

Vi har fått reservert Knyken anlegget i år også for vår samling i høstferien.

Knyken er et av landets fineste idrettsanslegg med tilbud til mange idretter.  De har plastbakker i K-10, 20, 30, 50 og 70 meter. Det er også en ny rulleskiløype i anlegget.

Siden det er bakker helt ned til 10 meter er dette også et fint sted å begynne med for de som ikke har hoppet på plast før.

Oppfordrer spesielt «nye» familier og utøvere, som ikke har vært med på våre samlinger før, til å delta!

De har 26 sengeplasser i egne rom i kjelleren på Knykenstua, i tillegg er det muligheter for madrass på flatseng på scena, dommertårnet  og hoppbua. Det vil si at vi trolig har nok overnattingsplasser i selve Knyken anlegget.

Soverom koster kr 275,- pr pers pr natt, og 150,- pr pers pr natt på flatseng/madrass. Sovepose/dyne og pute må medbringes av den enkelte. Rommene må fylles først.

Det er også muligheter for strømuttak for campingvogner, 150kr pr døgn. For dere som kommer med campingvogner eller bobiler, fint om dere gir beskjed om dette til Hege Tollan, se eposte nederst i saken, så fort som mulig.

For dere som ligger privat, gir også beskjed til Hege.

Vi disponerer hele Knykenstua med kjøkken, sal, garderober, mm.

Hvis noen ankommer torsdag 8. oktober og vil ha overnatting, så går det greit. Få med det i påmeldingen.

Vi satser på felles middagsservering for hele gruppa fredag og lørdag. Alle betaler litt og hjelper til på kjøkkenet så går dette fort. Alle tar med seg tørrmat til eget bruk.

Bakkeavgift kr 110,- pr pers pr dag.

Forslag til program:

To hoppøkter hver dag fredag – søndag.

Fredag og lørdag en tredje økt, på ettermiddag kveld som kan være power/powerteknikk/koordinasjon/bevegelighet.

En av disse øktene (eller begge hvis noen vil) kan være rulleski for kombinert.

Setter opp endelig program når vi vet hvor mange som kommer.

Vet heller ikke om det kommer flere trenere fra Hedmarkhopp. Har for øvrig avtale med Håvard Lie at trønderhopp kan hjelpe oss på deler av samlingen.

Kan jo være aktuelt å bruke noen av utøverne derfra til kjøre en økt med power, eller lignende.

Trenger avklaring på ca hvor mange som kommer og om det er ønskelig at vi disponerer hele anlegget inkl Knykenstua, det siste må jeg varsle Orkdal IL om.

PÅMELDING: Vi ønsker en KLUBBVIS oversikt på deltakere innen 20. september.  Den sendes til Hege og Harald Sørli på mail: osteberg@fjellnett.no

 

NIF-EPI03, 03