Hopp til innhold

Drømmehelg i Nordøsterdalen

Kretsrenn i Åsenkollen og Hamran

Helgen 14-15 mars var det duket for kretsrenn i Nord-Østerdalen. Lørdag ble det avholdt kretsrenn i hopp i Åsenkollen i Dalsbygda. Søndag ble det avholdt hopp og kombinertrenn i Hamran, Tolga. Været ble som enhver drømmepåske kan være. Kuldegrader om natta ga flotte spor. Været ellers var knall blå himmel og sol hele dagen. Det må sies at dugnadsgjengen i bakken nok hadde en del timer i bakkene uka før. Tidlig vår og mangel på snø var en utfordring.

I kombinertennet deltok 37 glade utøvere i K10-K20 og K40. Mange klubber i Hedmark deltok her, og også noen fra Trøndelag. Noen av utøverne hadde hatt en travel kombinertuke. Med deltakelse i Solan Gundersens Vinterleker, etterfulgt av kombinertsamling med FISrenn i Granåsen, kom noen direkte til renn i Nord-østerdalen i helga.

For fullstendig resultatliste vises til Tolga ILs nettside. Det finnes flere bilder fra kombinertrennet på facebooksiden Ja je e me, som er Hamrans FB side.

 

Kombinertkomiteen HSK

Knut Selmer

NIF-EPI03, 03