Hopp til innhold

Trener 1 Hopp og Kombinert

OPPSTART FREDAG 23.OKTOBER

Ønsker du å bli trener i hopp og kombinert?

Nå har du mulighet!

I forbindelse med Miljøsamlinga for Hopp og Kombinertutøvere på Rena Leir 24.-25.oktober, er det oppstart av to Trener 1 kurs. Det ene kurset vil fortsette på Tolga med Harald Sørli som trener og kursholder. Det andre kurset vil fortsette rundt Lierberget med Rune Rebne som trener og kursholder. Videre kursplan avtales med den enkelte gruppe på Rena.

FOR HVEM: For deg som ønsker og blir trener eller få mere kunnskap om sporten.

NÅR: Fredag 23.oktober kl 19.00

HVOR: Idrettshallen på Rena Leir.

Den første kvelden vil det kun være teori så ta med deg skrivesaker. Lørdag og søndag vil dere som er kursdeltagere få praktisere mye av det dere har gjennomgått i teorien på fredag kveld. Da er det ok om dere stiller i treningstøy.

MELD DEG PÅ HER eller direkte på kurset.

Vi gleder oss til å se dere på kurs!

nif-epi04, 04