Hopp til innhold

En hilsen fra Torsby

Høsten jentesamling 9.-11.oktober

I tradisjonen tro gjennomførte skikretsen sin årlige samling for jenter 13 – 16 år i Torsby Sverige.

23 jenter og tre trenere møtte fulle av overskudd og treningsiver på Valbergsengen i Torsby fredag ettermiddag. Fredagen ble benyttet til rolig trening på fristil rulleski. Lørdag morgen startet med intervall i slalombakken bak skitunellen, 4 – 6 drag på ca. 3 min ble gjennomført så barken sprutet. Ettermiddagen på lørdeg ble tilbargt på klassiske ski i tunellen. Middagen på lørdag kveld ble spist på pizzarestaurant i Torsby sentrum.

Søndagen startet med oppvarming, spenst og hurtighet før Ellen Søgård avsluttet økta med en halvtime felles styrke. Samlingen ble avsluttet med fristil i Ski-tunellen på søndag ettermiddag.

Det er utrolig moro å oppleve en så fin gjeng med blide og hyggelige jenter på tur. Samtlige stråler av treningsiver, motivasjon og ønske om å utvikle seg. Faste utsagn i tunellen: Hei, kan du se litt til på meg heller? Hvordan går jeg, bedre nå eller? Dette lover godt for Hedmark skikrets sin framtid.

Vi trenere takker for en kjempehelg!

NIF-EPI03, 03