Hopp til innhold

Sjusjøcup og KM-helg

Åslia Skilag arrangerer Sjusjøcup sprint og KM Sprintstafett i helga

Det er gledelig stor påmelding til helgens Sjusjøcupåpning med klassisk sprint og KM Sprintstafett. 370 løpere til lørdagens sprint og 120 lag til søndagens Sprintstafett. Spesielt gledelig med mange juniorer lørdag. Lørdagens renn må derfor nødvendigvis ta litt tid og det er satt opp et meget stramt tidsskjema.

Arrangementet foregår i Rena Leir og Åslia Skilag arrangerer dette i samarbeid med Hæren. Forberedelsene har ikke vært uten skjær i sjøen, manglende snø gjorde snøproduksjon nødvendig sammen med tilkjøring av natursnø. Dette er svært uvanlig på Rena i januar. Men nå varsles om bra forhold til helgen.

All informasjon ift profiler, tidsskjema, startlister osv er lagt ut på Åslia Skilags nettsider: www.asliaskilag.no

Dette ser ut til å bli en flott helg og både arrangør og Hedmark Skikrets gleder seg og ønsker utøverne lykke til!!

(De to sprinterne på bildet er ikke påmeldt. Foto: Scanpix)

NIF-EPI03, 03