Hopp til innhold

Hamran Tolgas nye perle

Åpning av Hamran hopp og skileksanlegg på Tolga!

Storprosjektet «Hamran», Tolga hopp- og skilekanlegg, kan nå tas i bruk. Det ble fredag 9 januar åpnet med stor samling i bakken med mere enn 200 små og store. Det ble åpning med fyrverkeri og hopping i alle bakker. I Hamran er det hoppbakker på 10-20-40 og 60 meter, samt et flott skileksanlegg. Det er heis med god kapasitet. 

Innsatsvillige i alle aldre har stilt opp, og bygdas innbyggere har lagt ned rundt 10.000 dugnadstimer, og særlig har en del ledende personer i idrettslaget lagt ned et kjempearbeid i forbindelse med planlegging, finansiering og dugnadsledelse.

 Hopp- og skilekanlegget i «Hamran» vitner om dristige tanker og gjennomføringsevne. Store arrangementer er planlagt og vil komme i de nærmeste årene. Det første store arrangementet er allerede førstkommende helg. Kombilekene som er landsrenn for kombinert for aldersgruppen 13-16 år arrangeres 16-18 januar 2015.

Hamran hopp og skileksanlegg er ikke vanskelig å finne. Kun noen hundre meter fra Tolga bru i sentrum. Anlegget ligger på vestsiden av glomma. Visuelt har inntrykket av hoppbakkene i Hamran blitt et skikkelig fyrtårn og landemerke for Tolga.

Klubben ønsker alle kombinertløpere velkommen til helga, og det er kretsrenn i samme bakken senere i vinter. Nord-Østerdal har fått et flott rekrutteringsanlegg!

NIF-EPI01, 01