Hopp til innhold

Hedmark Langrenn på vei mot toppen!

18 juniorer i Trysil

Denne uka har 18 juniorer utnyttet de fantastiske treningsmulighetene i Trysil med det perfekte utgangspunktet Radisson Blu der vi bodde som grever og trente som helter.

Anita Moen bidro både som pisker, teknikktrener og erfaringsformidler underveis - samlinga inneholdt mye formidling av kunnskap og ikke minst holdninger. Spesielt bra fungerte vår "Rundebordsprat" onsdag kveld der vi kom veldig mye tettere innpå hverandre enn på andre arenaer.

Vi hadde mange gode økter på langinterval med staver, skøyting på rulleski, klassisk rulleski i rulleskibane, elghufs, Rulleskiteknikk skate, basis/koordinasjon, multiøkt rulleski/løp og sykkel og terreng og stisykling.

Det har vært noen fine dager!

Vi gleder oss til august; Hamar - Rena - Trysil - Engerdal - Røros!!

Tommy

NIF-EPI03, 03