Hopp til innhold

Hedmarkhopp vår/sommer 2014

Hei! Vintersesongen nærmer seg slutten.

Vi tar nå en pause. Det er snø i høyden så utnytt langrennsski og alpinski frem mot våren. For de yngste er det ikke så stort behov for mye plasthopping på våren. Men vi tenker at de som ønsker og de eldste skal hoppe noen økter i fra slutten av mai / begynnelsen av juni og frem til Storsamlingen i Midtstua og miljøsamling til Hedmark Skikrets i Ørnskioldsvik. Alle som ønsker kan melde seg på begge samlingene. Det er lagt ut egne saker for samlingene. Meld dere på.

Tanker rundt HH opplegg vår:

Mai:  Kick off samling  (1 dag) i Løten / Elverum for utøvere og trenere.

Mai / juni: Plasthopping kveld /helg  Raufoss K60 / Lierberget K40 / Midtstua K60 /K90

13 - 15 juni er det Sørrennet i Kristiansand (vi vurdere deltagelse)

21 - 22 juni fellessamling for HH i Midtstua / Gjerpenkollen (felles bosted). Vi kjører ikke noe fellesopplegg under Storsamlingen 23 - 28/6 , så de som ønsker må ordne dette selv. Info om storsamlingen finner dere HER 

28.juli-2.august har Hedmark egen miljøsamling i Ørnskioldsvik. Info om den samlinga finner du HER

NIF-EPI01, 01