Hopp til innhold

KM Lierberget 15 og 16 år

Kretsmesterskapet for 15 og 16 år ble flyttet fra Vaaler til Lierberget pga snømangel. En stor takk til Furnes som tok på seg dette på kort varsel.

Det ble et meget godt arrangement med deltagelse fra nesten alle klubber i fylket med aktive hoppere i de aktuelle klassene. Dette er ei god utvikling som vi i hoppkomiteen er svært glade for.

Mildværet ga liten fart i bakken og tunge forhold i den krevende og kuperte langrennsløypa, men det var jevne forhold selv om det ikke ble noen lange hopp.

Vegar Tiller i Gutter 16 år, imponerte med dagens to klart lengste hopp, og klart beste tid uavhengig av klasse i kombinert. Og ble kretsmester i både hopp og kombinert i sin klasse. Sigve Evensen ble nr 2. i hopp G16 år.

Gutter 15 år ble den jevneste klassen, der skilte det 0,9 poeng mellom 1.plass til Magnus Knutsen og 2.plass til Mats K Sagbakken, Henrik Busterud ble nr 3 i hopp, og i kombinert ble det delt seier til Henrik Busterud og Mats K Sagbakken, med Jarl Sander Nyaas Grue på 3. plass.

Hele 4 jenter deltok i KM for 15 og 16 åringer. Dette er klar rekord for jenter i den alderen og det viser at rekruteringsarbeidet til jenteprosjektet begynner å gi resultater. Vi håper denne rekorden slås igjen om få år.

I 16 års klassa var Tonje Bakke alene i både hopp og kombinert, og viste meget god hopping og god innsatts i kombinert. I Jenter 15 år vant Hanna Midtsundstad både hopp og kombinert med Mari Leinan Lund på 2. i begge greinene, og Ingrid Eggen ble nr. 3 i hopp.

 

RESULTATER HOPP

RESULTATER KOMBINERT

 

NIF-EPI03, 03