Hopp til innhold

COC Rena

Gratulerer med vel gjennomført arrangement

Rena IL kan stolt slå seg på brystet etter helgens COC-renn i Renabakken. Utfordringene har stått i kø hele høsten med snømangel, svært få dager med mulighet for snøproduksjon og atpåtil noe tekniske problemer.
Men Rena-gjengen "stod han av" som de sier lenger nord. Produserte snø på alternativt sted og med stor innsats i bakken gjorde den hoppklar.
Samtidig har Rena IL i høst kjørt en utviklingsprosess i org.kom, ledet av Kjell Olav Nordbekk. Dette høyner også kvaliteten på dette området.
Kjell Olav med liten erfaring fra hopp tok også på seg rennlederoppgaven og sa etterpå at læringskurven var bratt, den bratteste han har vært med på, men så moro. En verdifull tilførsel i org.kom.ledelsen!

Juryen fikk brynt seg litt lørdag da TD muligens satte vindkorridoren noe smal og rennet måtte tilslutt avlyses og ble bestemt utsatt til søndag. Dermed ble det hoppet to renn søndag og fullt rennprogram for helgen ble gjennomført.
Det var flere toppnavn på startlista som satser mot WC og VM senere i vinter og dermed et viktig renn for disse.

Rena IL har mottatt gratulasjoner for sitt meget bra arrangement, både fra FIS, NSFs ledelse og hoppledelse og fra dommerne. Hedmark Skikrets stiller seg i denne gratulasjonskøen, meget bra utført! Vi gleder oss til flere renn i Renabakken.

NIF-EPI01, 01