Hopp til innhold

Telenor Karusellen

... er Skiforbundets viktigste rekrutteringstiltak - for alle grener. Meld inn arrangement og søk om gratis arrangørmateriell innen 9. november.

I tett samarbeid med Telenor skal vi gjennom Telenor Karusellen skape attraktive og spennende skirenn for barn i årsklasser opp til og med 12 år. Vinteren 2013-14 mottok ca. 540 klubber arrangørpakker, med materiale til ca. 75 000 barn totalt.

Nå klargjøres det til ny sesong og vi kan love fine premier til alle deltakende barn. Da er det bare å krysse fingrene for at vi får en fin snøvinter over hele landet vinteren 2014/2015. Årets materiell, premier og rammer for arrangører finnes i vår brosjyre. Grenene har ulike krav til sine arrangører. I tillegg til grenspesifikt innhold, kan dere for eksempel også arrangere skileik.

Bli arrangør!
Alle idrettslag knyttet til Norges Skiforbund kan arrangøre Telenor Karusellen. Alle må søke, også tidligere arrangører. Tidligere arrangører får automatisk tilsendt en e-post med link til søknadskjema.

Søknadsfrist
for Telenor Karusellen 2014-15 er satt til 9. november 2014.

Krav til arrangører:
 ... Bruk startnummer, arenaseil og arrangørvester under arrangementene.
 ...
Legg opp til de aktiviteter og alternative konkurranseformer som hver gren anbefaler.
 ... I etterkant av sesongen send inn minimum ett bilde fra deres arrangement til telenor.karusellen@skiforbundet.no
MELD PÅ ARRANGEMENT HER 
ÅRETS BROSJYRE  Hjemmesider Telenor karusellen

 

NIF-EPI03, 03