Hopp til innhold

Sesongåpning på Beitostølen

Flere av kretslagsløperne klare for helgens sesongåpning.

Som alle år knytter det seg stor spenning til den nasjonale langrennsåpningen på Beitostølen. Flere av Hedmarks kretslagsløpere har valgt å legge sesongpremieren hit i år, både av eldre junior gutta og seniorene. 

Kretslaget ble denne sesongen "revitalisert", det ble åpnet for alle junior- og "yngre"-senior løpere som kategoriseres som satsende utøvere. I begrepet satsende utøvere ligger både det å legge ned nok timer treningsmessig, ha definerte mål for sesongen og ikke minst ønske om å være med  og bidra til utvikling ikke bare for seg selv men også for resten av laget. Organiseringen og ikke minst innhyring av trener/e tok noe lang tid i vår, men resultatet ble et lag på 16 utøvere og et trenerteam bestående av Martin Andersen, Torgeir Mikkelsen og Petter Hagen.

Laget har gjennomført opp mot 30 samlingsdager fra august, noe mere for 6 av utøverne som som sammen med Martin, la inn et opphold i Ramsau. Alle løperne meldes å være i god rute, veldig lite problemer som skader/sykdom, så det er en spent gjeng som er klare for sesongåpning. Alle tilbakemeldinger fra gruppa tyder også på stor tilfredshet med årets opplegg.

Det sier seg selv at de personlige målsettinger er noe forskjellig og individuelt betinget, men alle har som mål å ta steg oppover resultatlista denne sesongen. Før sesongstart så ser det lovende ut for alle!

Løperne på kretslaget finner du på denne siden: Kretslag Hedmark

De aom skal delta av kretslaget på Beito er: Oda, Halvor, Lars, Simen, Stian S, Tord, Torstein, Oliver og Espen. I tillegg så har Hedmark en løper på NSFs regionslag, Team Veidekke Innlandet, Britt T. Granrud, IL Nansen. Hun sesongåpner også i helgen. Vi ønsker lykke til!

Gode samarbeidspartnere også denne sesongen er: Sjusjøen Skisenter/Ringsaker Almenning, Sparebanken1 Hedmark, Swix og Squeezy.

Resultater og annen info fra arrangøren på: www.beitoworldcup.com

Følg med på live-resultater fra Beito: Live-timing

nif-epi04, 04