Hopp til innhold

Hedmark Skikrets Ildsjelspris for 2013

Endelig ble Ildsjelsprisen for 2013 overrakt Petter Hagen

Hedmark Skikrets Ildsjelspris for 2013 ble i april tildelt Petter Hagen, Åsmarka IL. Det er klubbene selv som nominerer kandidater. Vanligvis deles prisen ut under kretstinget eller ved en annen høvelig anledning. Denne anledningen lot vente på seg, men omsider lot det seg gjøre.

Petters merittliste som trener begynner etterhvert å bli veldig fyldig. Han har gjennom en årrekke vært aktiv som trener/leder i Åsmarka IL, Rekrutt2000, Team Sjusjøen og Hedmark Skikrets. Han er også personlig trener for flere utøvere.

Han har et stort hjerte for skiidretten og og brennende engasjement for sitt oppdrag. Han utfører alle oppdrag med planmessighet og struktur, behandler alle utøverne likt og dermed individualistisk rettet mot hver enkelt. Det er ikke få hedmarks-løpere som har fått hjelp og rettledning av Petter!

Tidligere i høst ble Petter også æret som en av NSFs Langrenn Ildsjeler.

Prisen ble utdelt av leder i Hedersbevisningskomiteen, Trond Holm.

Hedmark Skikrets gratulerer med høyst velfortjent pris!

nif-epi04, 04