Hopp til innhold

SGV - Solan Gundersen Vinterleker

Solan Gundersens Vinterleker er endelig tilbake! Sandeggbakken i Alvdal er arenaen for denne store begivenheten Her konkurreres det i både hopp og kombinert.

 

 

Solan Gundersens Vinterleker arrangeres 3.-5. mars 2023

Kombinertrenn fredag

Hopprennet lørdag

Laghopp søndag

Program fra arrangør finner du her: sgv-2023_invitasjon.pdf (skiforbundet.no)

Vi oppfordrer alle til å stille opp på eventuelle arrangementer som fellesmiddager mm under Solan Gundersens Vinterleker.

I Hedmark er det tradisjon at alle stiller opp i både kombinert og hopp.

Vi oppfordrer alle til å stille opp på begge deler. Alle utøverne fra Hedmark får selvfølgelig også plass i et lag i laghoppkonkurransen søndag.

Hedmark stiller med egne trenere og smøretjeneste.

Hedmark Hopp stiller som vanlig opp med smøreutstyr til hopp og langrennsski (husk å grunnpreparere før dere kommer) Vi oppfordrer alle foreldre til å engasjere seg i smørearbeide og bidra til god stemning blant hedmarkingene. 

Se etter Hedmark Hopp flagget, her finner du smørere og ledere.

Hopp og kombinertkomiteene i Hedmark organiserer felles overnatting

Overnatting

Skikretsen organiserer felles overnatting og har booka senger hos Torill Hårdnes, et sted kretsen har hatt overnattinger flere ganger tidligere. Det oppfordres til å ta med egen sovepose, eventuelt sengetøy, men det er også mulig å leie dyner. Alle må ha med egne håndklær.

Minstepris for overnatting er kr 12 000. Blir det fler enn 12 deltagere, blir prisen 1 000 kr pr pers. Påmelding til overnatting her (de som allerede er påmeldt via Spond trenger ikke legge inn påmelding her)

Hilsen Hoppkomiteen og Kombinertkomiteen i Hedmark

NIF-EPI02, 02