Hopp til innhold

SGV - Solan Gundersen Vinterleker

Solan Gundersens Vinterleker er hovedrennet og årets happening for gutter og jenter i årsklassen 12,13 og 14 år. Sandeggbakken i Alvdal er arenaen for denne store begivenheten. Her konkurreres det i både hopp og kombinert.

Solan Gundersens Vinterleker starter med:

Kombinertrenn fredag

Hopprennet lørdag

Laghopp søndag

Vi regner med at det blir offisiell trening før kombinert på torsdag kveld, og muligheter for frihopping på dagtid torsdag. Følg med på informasjonen som kommer.

I Hedmark er det tradisjon at alle stiller opp i både kombinert og hopp.

Vi oppfordrer alle til å stille opp på begge deler. Alle utøverne fra Hedmark får selvfølgelig også plass i et lag i laghoppkonkurransen søndag.

Hedmark stiller med egne trener og smøretjeneste.

Hedmark Hopp stiller som vanlig opp med smøreutstyr til hopp og langrennsski (husk å grunnpreparere før dere kommer) Vi oppfordrer alle foreldre til å engasjere seg i smørearbeide og bidra til god stemning blant hedmarkingene. 

Se etter Hedmark Hopp flagget, her finner du smørere og ledere.

Hopp og kombinertkomiteene i Hedmark har organisert overnatting i private hus som er disponible. Fint om alle som har behov for overnatting gir beskjed gjennom påmeldingslinken ovenfor.

Overnattingstilbudet vil være tilgjengelig fra onsdag kveld.

Vi oppfordrer alle til å stille opp på eventuelle arrangementer som fellesmiddager mm under Solan Gundersens Vinterleker.

 

Hilsen Hoppkomiteen og Kombinertkomiteen i Hedmark

NIF-EPI01, 01
NTB