Hopp til innhold

Nyheter

Velkommen til Gålå!

Juryen minner om reglene for søndagens renn.

Langing er ikke tillatt og det er heller ikke tillatt å sette ut næring/drikke i løypa. Løpere må evt ha med seg næring/drikke selv under rennet. Brudd på regler vil medføre disk.

Akkreditering / tilgang til løyper

Akkreditering for løpere gis ut fra torsdag. Kun de som går konkurranser aktuell dag slipper inn i området mens konkurransene gjennomføres. Stadion og løyper åpnes igjen kl 14:00 for trening.   

Oppdatering 17.februar 2021:
Gålå Idrettsanlegg med de 5 klubbene Ruste IL, Vinstra IL, Tormod skilag, Harpefoss IL og Sør-Fron IL ønsker igjen langrennsnorge velkommen til Gålå!

Det er norgescup for seniorer alle dager. Det er også klasser for para alle dager. Det endelige konkurranseprogrammet vil bli klart i løpet av den kommende helga, men tar utgangspunkt i det som var planlagt på Åsen. 

Foreløpig program: 
Fredag: Sprint K
Lørdag: 10/15km F
Søndag: 20/30km F
Arrangementet vil gjennomføres med strenge coronatiltak. Detaljer om dette vil fortløpende oppdateres på denne hjemmesiden.

Det er fortsatt begrensning i antall deltakere på 55 kvinner og 90 menn - inkludert Para. Til denne helga, er det bare seniorløpere (født 2000 eller tidligere) som får anledning til å delta.

Det vil av smittevernhensyn være forbudt med langing av drikke til løperne under alle renn. Det anbefales løpere å bære egen drikke i form av sekk/belte under de lengre distansene.