Hopp til innhold

Ida Wirum Sæter


 
 

Alder: 25 år
Klubb: Heming IL
Gren: Langrenn

Om seg selv sier Ida; 
Jeg er 25år og bor i min egen leilighet i et bofellesskap med 11 andre ungdommer. Jeg trives i bofellesskapet, og synes jeg er heldig som kan møte vennene mine hver dag.  Jeg har to søsken, Sofie og Frode. Sofie er treneren min på Heming.
Jeg jobber i en bedrift som heter Nordpolen. Jeg synes det er morsomt å jobbe der. På Nordpolen lager vi deilig eplemost og honning, og vi pakker post og mye annet. Jeg liker kollegaene mine veldig godt og vi har det hyggelig sammen når vi drar på tur og konserter sammen.
Jeg har vært med i Heming siden jeg var 7år. Vi har treninger hver lørdag, og de som vil  er også med å jogge eller gå på ski en ettermiddag. Jeg går også på Enkeljympa. Når jeg ikke trener liker jeg å høre på musikk, se på film og synge i kor. Jeg liker også å gå på ungdomsklubben hvor jeg kan danse og treffe venner.
Jeg liker å gå på ski fordi det er gøy og det er fin trening. 
Jeg har gått på ski siden jeg var liten, først sammen med familien min i Nordmarka og på
hytten på Oppdal. Jeg har i mange år vært med på samlingene til Skiforbundet.
Mitt forbilde er Marit Bjørgen.
Jeg var så heldig å få være med til  WG i Sør Korea i 2013. Fra WG i Sør Korea husker jeg at det var mange konkurranser og vi måtte gå fort for å vinne. Det var mange folk der fra mange forskjellige land, og det var mange som klappet og tok bilder da vi fikk medaljer.
Jeg gleder meg til å dra på tur til et nytt land og treffe mange andre som liker å gå på ski.
Jeg håper jeg klarer å gå fort og at noen fra Norge klarer å ta medalje. 

Lagkameratenes beskrivelse av Ida :
Hun er veldig snill, grei, alltid positiv, sporty, rask og sprek.

 

NIF-EPI02, 02