Hopp til innhold

Holmar Myklebust Tomasson

   

Alder: 26
Klubb: Koll IL
Gren: Langrenn

Om seg selv sier Holmar;
Jeg har bodd hjemmefra i 6 år nå. To av årene gikk jeg på folkehøgskole, mens de fire andre årene har jeg bodd alene i egen leilighet. Det gjør jeg fremdeles, men jeg har flere gode naboer rundt meg som jeg tilbringer mye tid sammen med. Jeg er en veldig sosial person og har mange gode venner. Den nærmeste familien min består av mamma, pappa, lillesøsteren min, storebroren min og meg. I tillegg er jeg onkel til en liten gutt, det er jeg veldig stolt over. Jeg er halvt islandsk og halvt norsk; en ekte viking. Jeg jobber på Kiwi, like ved Ullevål stadion fem dager i uken. Jeg liker jobben min, og har mange gode kolleger der. Jobben min består av å holde orden i butikken, sette varer i hyller og å hjelpe kundene. Jeg er glad i å spille fotball og å se på fotball på tv, spille playstation, og i tillegg elsker jeg å se filmer. Jeg liker også godt å henge sammen med venner, og er ofte sosial både med venner jeg har hatt siden jeg var liten og med naboene mine. Jeg trener fotball på Korsvoll hver onsdag, og barmark-/skitrening med Koll hver torsdag. I tillegg trener jeg sammen med venner flere ganger i uken. Da drar jeg på for eksempel på sykkelturer eller spiller fotball på løkka, spiller golf og bandy. Jeg syntes også det er gøy å trene på treningssenter. Jeg gikk mye på ski med familien når jeg var liten. Det ble mange turer i Nordmarka og på fjellet. Kanskje jeg fortsatte å gå på ski fordi jeg er god til det, men også fordi det er god trening og et godt miljø. Jeg liker godt å gå på ski.
Jeg husker ikke helt når jeg startet med å gå på ski, men kanskje rundt 10-års alderen. Mitt forbilde er Therese Johaug.
Jeg har vært med på WG en gang tidligere, da jeg var med til Sør-Korea i 2013. Høydepunktet må nok ha vært når jeg vant gull. Det var en veldig bra tur, jeg likte meg der. Jeg gleder meg veldig til WG i Østerrike, det er helt rått. Jeg ble rørt da jeg fikk vite at jeg var tatt ut, og tenkte at «nå er det bare å starte og pakke». 3 gull er min målsetting. I tillegg vil jeg kose meg, og oppleve mange gøye ting sammen med bra folk.

Lagkameratenes beskrivelse av Holmar; 
Han er en skikkelig artig gutt, som er flink i idrett og har en morsom latter. Han bryr seg og tar vare på alle rundt seg. 

NIF-EPI03, 03