Hopp til innhold

Henrik Gjertsen Kjelgård

   

Alder: 28 år
Klubb: Drøbak-Frogn
Gren: Langrenn

Om seg selv sier Henrik; 
Jeg bor og jobber i Ski. Jeg bor i min egen leilighet i et bokollektiv, og der lager jeg mat selv med litt hjelp. Familien min består av pappa Robert, bror Kristian og to nieser som heter Amalie og Eline, som alle bor i Ski.
Jeg jobber i en bedrift som heter EMPO. Der pakker jeg ved og er med på å kjøre den ut. Jeg er også med på å montere vaskevogner og diverse pakkejobber som frukt etc. Jeg er veldig fornøy med jobben, og trives bra!
Utenom å drive med langrenn så spiller jeg bassgitar i et band som heter Noas Ark, og vi holder konserter. Jeg spiller håndball på Kolbotn IL, og vi trener 1 gang i uken og spiller kamper av og til i hele Oslo/Akershus – området. Jeg er også med på terrengløp og sykler også i terreng med storebror Kristian. Jeg liker å gå tur i skog og mark, og dra på hytten på Sjusjøen.
Jeg kjører på ski fordi det er gøy! Og fordi det er gøy å konkurrere og trene med vennene mine.
Jeg begynte å konkurrere på ski da jeg gikk på Peder Morset Folkehøyskole.
Mitt forbilde er Øystein ”Pølsa" Pettersen.
Jeg var med på WG i Sør Korea i 2013. Jeg husker best at jeg vant sølv på 5km skøyting og at det var mye rar og god mat.
Det jeg gleder meg mest til i WG 2017 i Østerrike er å gå skirenn, treffe andre utøvere og spise god mat.
Mitt mål er å gjøre mitt beste.

Lagkameratenes beskrivelse av Henrik :
Han er en god samtalepartner og en god venn, som er hyggelig og snill. Han er ordentlig morsom – han får ofte folk til å le. 

NIF-EPI03, 03