Hopp til innhold

Ny assistent trener

Kjell Arne Bangen Johnsen er ansatt som ny assistenttrener på para-landslaget i langrenn/skiskyting

Trenerteamet rundt para-landslaget i langrenn/skiskyting har fått på plass assistenttrener, valget falt på Kjell Arne Bangen Johnsen, opprinnelig fra Tynset, men som nå bor i Bergen.  

Lars sier følgende om sin nye assistenttrener; "Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Kjell Arne, syns han har en fin bakgrunn, virker motivert og gleder seg til å ta fatt på oppgavene som assistent trener. Han blir å jobbe tett på meg, og vil bli  å følge opp 4 av langrennsutøverne. Vi ønsker at han aktivt  skal ta del i utviklingen av laget og heve nivået mest mulig for å stå godt rustet til vinteren og PL i 2018"

Lars har "interjvuet" sin nye kollega slik at vi skal bli litt bedre kjent med den nye mannen i trenerteamet; 

Hvem er du og hva er din bakgrunn?
Jeg er 31 år og oppvokst på Tynset, ei bygd med gode langrennstradisjoner. I hele oppveksten har jeg vært aktiv langrennsløper, også på høyt nasjonalt nivå som i NC og NM. Jeg har også vært med i skimiljøet på hjemstedet som trener. Etter at jeg flyttet fra bygda for å ta idrettsutdanning har langrenn vært en viktig del av mitt liv og jeg er fortsatt aktiv i idretten. De siste årene har min aktive karriere gått over til terrengsykkelsatsing.
Er utdannet idretts- og kroppsøvingslærer, samt langrennstrener. Har bøttevis med teoretisk kunnskap. Nå skal det endelig settes ut i "real life".

Hva er dine forventninger til denne jobben?
Gleder meg først og fremst til å jobbe med utøvere som er toppmotivert for å nå sine mål. Det å kunne være med på å utvikle utøvere og nå de mål man setter seg er en fantastisk følelse. Gleder meg til å jobbe tett på et team som daglig jobber med de små detaljene som gjør at vi blir litt bedre hele tida.

Hva vet du om idrett for funksjonshemmede fra før?
Jeg har fulgt med tett på Paralympics og er glødende interessert. Jeg kan endel om regelverket og beregninger på de ulike handicap, har god kjennskap til de ulike grener som langrenn og skiskyting består av.
Som idrettsutdannet har jeg god kjennskap til de fleste idretter.

 Hva tror du at du kan bidra med?
Jeg har endel treningstips å bidra med. Spesielt på styrkebiten skal det innføres mye morro. Jeg kan nok bidra med erfaringer og kunnskap, samt det å være en trygg person å støtte seg på. Sammen er vi dynamitt!

 Gleder du deg til å ta fatt på denne oppgaven?
JA! Dette blir fantastisk morro! Gleder meg til å være en del av teamet. 

Vi ønsker Kjell Arne lykke til og velkommen med på laget!

 

NIF-EPI03, 03