Hopp til innhold

LYN Ski er i gang med ny gruppe

Da er langrennstilbudet for barn med bevegelseshemning sparket i gang...

Kick Off til det nye langrennstilbudet i Lyn Ski ble sparket i gang onsdag kveld. 5 barn var påmeldt, men desverre måtte to melde avbud på grunn av sykdom - de kommer nok sterkere tilbake...

Det var oppmøte i Lyns klubbhus og daglig leder, Eirik Myhr Nossum, ønsket velkommen og orienterte litt om klubben. 
Ettersom det er langrennsinteresserte folk vi har med å gjøre, hadde det ikke gått hus forbi at Eirik har vært Petter Northugs trener. Til alles glede fortalte han noen historier om Petter som treningsivrig gutt.

Treningsivrig var også de oppmøtte deltakerne, det tok på å sitte rolig inne. Så etter at trenerne Helle og Kristine hadde fått presentert seg og fortalt litt om hva de ville gjøre på treningene var det på tide og komme seg ut og i bevegelse.

Treningen fløy avgårde og det var i følge trenerne en gjeng superglade unger som reiste hjem og gledet seg til neste trening.
På kveldens trening var det full gass og alle fikk vist hva de var gode for.
For trenerne var det en sann fryd å være sammen med så motiverte og engasjerte deltakere som strålte av idrettsglede. De ser virkelig fram til neste trening med denne gjengen.  

Fokuset på treningene er at her skal de ha det GØY sammen og mestre.
Når snøen kommer er det skileik og skiglede gjennom masse lek og moro.  

Er det noen som ikke har fått med seg dette tilbud og vil vite mer, ta kontakt med gruppas oppmann;
Sabina Hockic på e-post; sabina.hockic@bfr.oslo.kommune.no
 
Gruppa har treninger 19.15-20.15 på onsdager - oppmøte er ved LYNs klubbhus på Sognsvann. 
Det vil bli to treninger til før jul og oppstarten etter juleferien er satt til onsdag 6. januar.
 
Dette er en treningsgruppe for barn med bevegeleshemning i alderen 6 - 12 år, her er både stående og sittende utøvere velkommen. 

Om det er noen som er litt eldre som også har lyst til å være med å trene, ikke fortvil - LYN Ski har også en gruppe for de som er eldre, denne har vært operativ i ett drøyt år, også de har plass til flere. 

nif-epi04, 04