Hopp til innhold

Landslaget i Torsby

Landslaget har gjort unna samlingen i Torsby med både barmark og trening på snø. Litt teambuilding hos Petter Solberg ble det og plass til.

Vel 10 dager siden forrige samling, på Lillehammer, var avsluttet, møttes vi til en ny samling. Denne gangen til en 6 dagers samoing i Torsby. Startet samlingen søndags ettermiddag med en kort og fin løpetur i løypenettet ved Valbärget , som alltid hyggelig å treffes igjen 

Mandag morgen slapp vi hordene løs i I4 intervall på rulleski opp mot Hovfjellet, bakken er drøye 7 km lang og med fin asfalt. Det er lett å se at mange har hatt fremgang, og at oppgavene hver enkelt jobber med gjør at de går fortere på ski.

Tirsdagen krøyp vi inn i skitunellen og prøvde skia, forholdene var ok , og relativt lite med folk - vi  hadde med hensikt styrt unna høstferien til skolene i Akershus og Oslo

Eirik og ledsager Arvid klar til ny økt. 

Nils Erik og Trygve prøvde seg på skyting, og det måtte jobbes en del med skytestillinger som blir litt annerledes når man får lange ski på beina.
På ettermiddagen kjørte vi 25 minutt styrke med hurtighet på rulleski i etterkant- 3 drag 0-100, 3 drag i svingkurve med oppløp og 3 drag i slak motbakke. Selv om dragene er maks 10-15 sekunder så kjennes denne økta i kroppen etterpå.

Vi fikk ei kontrollert i3 økt på ski dagen etter- veldig moro å se hele gjengen på den første hardøkta på ski. Mye video blei tatt opp og bidro til faglig fin kveldsunderholdning.

Trener Berger drar på Håkon så fokka står

Torsdagen var vi heldige å bli invitert til verkstedet til en kjempehyggelig Petter Solberg, humøret lysta av ham da han viste oss biler maskiner og ikke minst en stor stabel med premier. Vi fikk kringle og kaffe, imens han spurte oss ut om hvordan laget vårt jobbet for å nå sine målsetninger. Han hadde mange sammenligninger opp mot hvordan han selv og teamet sitt jobber- for og stadig bli litt bedre. Han la opp til en fin teambuilding seanse, som gjorde et godt inntrykk på gjengen vår. 

Skiskytterne fikk etterpå en utfordrende økt: skyt 20 treff på rad.
Nils Erik brukte vel 4 forsøk 10 minutter for å få dette til, siden det gikk så lett tok han likeså godt 50 treff på rad etterpå! Imponerende! Trygve var sleit litt og hadde flere forsøk- men etter vel 50 minutter fikk han det til! Smilet hans var tilbake.

På samlingens siste dag avsluttet vi med i4-5 hardøkt i tunellen for skiskytterne, og klassisk intervall i rulleskibanen for de andre. Torsby er et kjempebra sted og trene for oss og vi kommer garantert tilbake. Her får både stående, sittende og skiskyttere gjort den jobben som kreves. Vi kommer garantert tilbake neste år. 

 Følg også landslaget på deres Facebooksider; Syns og lemlauslandslauget
Du finner de også på Instagram; syns_lemlauslandslauget.

nif-epi04, 04