Hopp til innhold

Nye sjanser i alpint

Thomas Jacobsen deltar som eneste norske alpinist i Superkombinasjonen i Sochi, i morgen, tirsdag 11. mars

Thomas deltok også på gårdagens Super-G, hvor han kjørte veldig bra, fulgte den planlagte linja, helt til det bar ut i nest siste port. Der var det mange som ble «felt» i gårdagens konkurranse. Et veldig urolig parti og Thomas mistet trykket på skia og dermed bar det ut!
Men Thomas er fremadrettet og tar med seg dette som god læring og nyttig erfaring inn i de neste konkurransene.  Det er en ny erfaring og skremmende å oppleve så tøffe løyper. Det er visstnok ikke løypene i seg selv som er tøffe, men forholdene med bløt snø som gjør det blir veldig mye slag.

I Morgendagens Superkombinasjon kjører utøverne først Super-G før en slalåm omgang. De hadde i dag ikke noen anledning til å gå gjennom løypa, som smører Espen og trener Egil gjorde dagen før Super-G konkurransen i går. Så besiktigelsen i morgen blir viktig.
Thomas er fokusert og veldig tilstede mentalt og vi samarbeider godt med å legge taktiske planer for gjennomføringen av konkurransen sier trener Egil Bryn, og mener det er realistisk for Thomas med en topp 13 plassering i morgendagens konkurranse.  

nif-epi04, 04