Hopp til innhold

Mariann tilbake på pallen

På dagens kortdistanse i Vuokatti gikk Mariann inn til en tredje plass og dermed tilbake på pallen!

På dagens 2,5 km kortdistanse var igjen Mariann V. Marthinsen tilbake på pallen. 
Hun sier selv om løpet; "I dag var det en litt annerledes distanse på programmet enn det vi vanligvis har. En så kort distanse betydde å klinke til fra første stavtak og gi alt og håpe på at det holdt helt inn.
Jeg ønsket også en revansj fra gårsdagens 4.plass. Kroppen føltes litt bedre i dag og hurtigheten satt litt bedre. Åpnet hardt og pushet på fra første meter. Startet halvminuttet bak gårsdagens vinner, så det var fint å ha en rygg å jakte på. Noe kupert løype der det var ekstra viktig å utnytte terrenget. Derfor viktig å sette de siste kreftene inn i motbakkene der jeg har mest å hente i forhold til konkurrentene. Jeg kom i mål med 3. beste tid og godt fornøyd med det i dag..

I mennenes sittende klasse som gikk 5 km ble Trygve Larsen nr 14. 

Anne Karen Olsen gjorde et kjempeløp med 4 plass på gårdagens klassiske distanse, hun fulgte opp med en meget bra 7. plass på dagens 5 km friteknikk. Kjente nok gårdagens løp i beina, men vant sekundstriden mot japanske Momoko med 9 tiendeler.
Marie Karlsen som kun går klassisk, fikk i dag endel utfordringer og nok noen ulemper da det var et meget vanskelig føre med vekslende partier med is og tørrere partier. Hun endte til slutt på en 18. plass.

Stående menne gikk 10 km, og vår bestemann på denne distansen ble Nils Erik Ulset med 6 plass. Nils Erik er litt overrasket over at formen er så god som den er nå, ettersom han har hatt en litt trøblete sesongoppkjøring med mye sykdom. På dagens "bambiføre" slet han på de flate partiene i forhold til konkurrentene som ikke har skader i beina, mens han tok godt innpå i motbakkene. Så formen er det ikke noe i veien med, det lover bra med tanke på skiskytterøvelsene som kommer til helga hvor det er meldt kaldere og føret blir anderledes.

Håkon Olsrud gikk in til 15. plass i samme klasse. 

Eirik Bye, vår eneste synshemmede utøver gikk in til en 13. plass i dag. Han kjente gårdagens løp og hadde veldig tunge bein i dag. 

Langrennløperne drar hjem fra Finland i morgen, men allerede 17. januar er vi i gang med nye WC-renn, da i tyske Obersdorf. 

Resultater;
Menn stående
1. Vladimir Kononov, RUS 24.21,9
2. Minnegolov Rushan, RUS 24.28,6
3.Vladislav Lekomtcev, RUS 24.39,7

Nordmenn
6. Nils Erik Ulset, 25.18,2
15. Håkon Olsrud, 26.52,8

Sittende kvinner
1. Andrea Eskau, GER 7.28,9
2. Maria Iovleva, RUS 7.37,2
3. Mariann V. Marthinsen, NOR 7.44,5

Nordmenn
14. Birgit Skarstein 9.20,8

Stående kvinner
1. Oleksandra Kononova UKR 13:44,1
2. Anna Milenina RUS, 14.20,6
3. Iuliia Batenkova UKR, 14.36,1

Nordmenn
7. Anne Karen Olsen, 15.51,6
18. Marie Karlsen,  20.02,6

Sittende menn
1. Maksym Yarovyi UKR, 13.28,2
2. Aliaksandr Davidovich UKR, 13.48,0
3. Kozo Kubo JPN, 13.50,7

Nordmenn
14. Trygve Larsen, 15.36,8

Synshemmede menn
1. Stanislav Chokhlaev RUS, 24.42,0
2. Nikolay Polukhin RUS, 24.59,3
3. Alexander Artemov RUS, 26.23,1
Nordmenn
13. Eirik Bye, 28.15,0

Komplette resultater finner du her
Følg oss også på Facebook, Skiforbundet FH , her finner du flere bilder

 

NIF-EPI01, 01