Hopp til innhold

Sesongstart i Landgraaf

Sesongåpningen for våre alpinister i gikk Landgraaf, Nederland. To dager med slalåm var utfordringen for vår tropp, som bestod av både erfarne og ferske utøvere

Thomas Jacobsen og Mads Andreassen kom rett fra samling med Danmark, som hadde vært i Østerrike, så de møtte vi der nede. For de ferske ble det klassifisering som ble første oppgave.
Alle kom god innenfor minste handicap kravet for sine respektive klasser. Oskar Eikeseth kjører stående og ble klassifisert i LW 3, mens Jesper Saltvik Pedersen kom i LW 11 i klassen for sittende, mens Hanne Vadseth l reklassifisering og er fortsatt er inne i klassen B3 for synshemmede.

Konkurransene i Landgraaf var en fin inkludering av de nye utøverne, bra resultater oppnådde vi også. Thomas kjørte inn til en 7. plass andre konkurransedag, dette var godt innenfor hva vi hadde håpet på i forkant. Med dette resultatet er han nå kvalifisert til å kjøre E-cup i alle grener.

Jesper, vår yngste i troppen på 14 år, viser gode tendenser selv i konkurransesituasjonen. Klinket til med en 17. plass i sitt første renn. En uredd unggutt som vi garantert kommer å se mere til.

Vi har vist en god utvikling siden sist sesong og resultatmessig er vi på vei. Noe som tegner godt videre.  Vi er et lag som fremdeles er i etablering i forhold til det aller øverste nivå. Men vi er nå på god vei, hvilket vi fikk en fin bekreftelse på dette i disse to rennene.
Se fullstendig resultatliste

Neste runde er i Pitztal og Kuhtai. Der vi skal kjøre IPC renn, og EC. Da vil vi få en virkelig status på hvordan vi ligger an. Mange lurer sikkert på målsettingene våre og vi sikter selvsagt oppover til å etablere oss på et høyere nivå med deltagelse i WC.

Se flere bilder på våre facebooksider - Skiforbundet FH

NIF-EPI01, 01