Hopp til innhold

Samling med "frafall"

Rekruttlaget har gjennomført barmarksamling på TIS i Oslo, dessverre ble gjengen færre og færre utover i samlingen

Torsdag 12. sept startet en ny samling for langrenns rekruttlag med terskel og O2-testing for våre stående utøvere.
Birgit som er vår eneste sittende utøver på laget måtte melde pass på grunn av sykdom, men hun er vi sikker på kommer sterkere tilbake senere!

På denne samlingen hadde vi også med oss tre hospitanter, de kom til lunsj torsdag!
Det er alltid hyggelig å være flere.
Eirik var med Team Morgendagens Helter på intervall med Eldar, mens vi andre fikk en bra rulleski/pigge økt i Maridalen på torsdag ettermiddag.

Vanligvis så tenker vi ikke så mye på at fredag 13 skal være noe mer «ulykkesdag» enn ellers, men er vi troende til å revurdere det…..
Kristian sendt hjem etter legebesøk, Jon Ivar ble ivrig på testløpet, veltet og slo skuldra ut av ledd – treningsforbud i en uke…. hjem med han også. I tillegg så fikk Marie litt ryggtrøbbel… så vi ble færre etter hvert som samlingen skred fram!

Vi som var «oppegående» fikk en kjempeflott basis økt med Vebjørn som kyndig veileder, her var det masse gode øvelser og tips for trening videre hjemme!
Vi avsluttet fredag den 13. med å spise ute på Fridays før vi dro på kino og så «Pioner», og vi alle kom oss vel hjem uten noen uhell…!

Foruten en bra intervalløkt fikk vi også gjennomført noen gode økter på rulleski, det er mye positivitet i laget og det jobbes bra!
Spesielt imponert er vi over våre to unge hospitanter, Johannes og Jarand! De sto samlingen meget bra, så vi gleder oss virkelig til å treffe de igjen på snøsamlingen i november/desember. Dette er nok gutter vi vil høre mer til i tiden som kommer!

For Rekruttlaget er det ny samling igjen allerede den 27. september, da i Trysil sammen med landslaget, skisesongen nærmer seg!!

For flere bilder, se facebook siden vår; skiforbundet FH

NIF-EPI01, 01