Hopp til innhold

Marte Høie Gjefsen

Skicrosslandslagene 2015-2016

Norges Skiforbund har tatt ut landslagene i skicross foran sesongen 2015-2016.

Det er tatt ut tre utøvere på verdenscuplaget, mens to utøvere har fått plass på europacuplaget.

Sportssjef/landslagstrener Jerney Koblar har gjort en avtale med det italienske landslaget knyttet til gjennomføring av samlinger og samarbeid under renn. Det betyr at laget kommer til å ha skisamling i italienske Stelvio i både september og oktober. Foran sesongstarten første helga i desember planlegger Koblar en lengre skisamling i Norge.

- Vi er et lite, men slagkraftig lag med få ressurser. V prøver å utnytte situasjonen mest mulig effektivt. Med et samarbeid med italienerne, så får vi et konkurransedyktig lag på startstreken i World Cup til vinteren. Dette blir en spennende satsing, sier Koblar.

World Cup-lag
Marte Høie Gjefsen, Lillehammer Skiklub
Marius Heie Mæhle, IL Heming
Magnus Bjørnnes, Kongsberg IF 

Europacup-lag
Bastian Juell, Ready
Josefine Cornelia Fiane, Stabæk Alpin

NIF-EPI03, 03