Hopp til innhold

Marte Høie Gjefsen

Gleder seg over utvikling

Sportssjef Morten Ring Christensen sier at det skjer endel positivt med norsk skicross.

- Selv om vi ikke har lyktes toppidrettsmessig, så er det lys i tunnelen. Pallplasseringa i det siste rennet var viktig for oss. Økninga i tv-seere gleder oss, både internasjonalt og nasjonalt. Dette viser at sporten er blitt en vanlig del av folks tv-helg, sier sportssjefen.

Morten Ring Christensen gleder seg over anleggsutviklinga for sporten.

- Skicross-løype/anleggsprosjektet er ferdig, og arbeidet er påbegynt. I løpet av sommeren så kommer det i gang for fullt mot neste sesong. Vi har knyttet til oss vår første anleggspartner. Forhåpentligvis første av mange som skaper positive synergier for både NSF- og anleggene, sier han.

Norgescupen har blitt gjennomført med 13 bra renn. 

Planleggingsprosessen for 2015-2016-sesongen er i full gang.

NIF-EPI01, 01