Hopp til innhold

Hedvig Wessel

God treningssamling i Zermatt

Landslaget i kulekjøring har hatt mange gode skidager i sveitsiske Zermatt.- Vi fikk gjennomført det som var planlagt. Forholdene i bakken var varierende. I starten var det mye is, men så kom det veldig mye snø underveis i løpet av den tre uker lange samlinga, sier landslagets Vinjar Slåtten.

Norges Skiforbund har gjort en avtale med det svenske skiforbundet om et godt sportslig oppegg denne sesongen. Dette betyr at utøverne er med på svenskenes opplegg under samlinger og renn. Hovedtrener er svenske Lasse Fahlén. I Zermatt var det mange nasjoner samlet og utøverne fikk god matching.

Det var Hedvig Wessel, Aurora Klingen Amundsen og Vinjar Slåtten som var på plass i Zermatt fra det norske landslaget. I tillegg har også Europacuplaget hatt samling nylig i Zermatt med syv utøvere.

Neste samling for laget er en drøy toukerssamling i månedsskiftet oktober/november i Kaprun, Østerrike.

Verdenscupstarten er i finske Ruka 12. desember.

NIF-EPI03, 03