Hopp til innhold

Norgescupen i Skicross er i gang

Årets to første renn i Norgescupen i skicross ble gjennomført på Hovfjället utenfor Torsby i Sverige - et glimrende gjennomført arangement av våre svenske venner.

Den beste prestasjonen sto Josefine Fiane fra KV Alpin for med en tredje plass på lørdag, hvor hun bl.a. slo svensk OL uttatt utøver. Også søndag kom hun på tredje plass da med noe mindre konkurranse. Hun vant da  sine klasser (sn. og jr.) i Norgescupen. Også Mathis Haavi fra Stabæk Alpin utmerket seg med 1. og 2. plass i ungdomsklassen i sterk konkurranse med bl.a. flere svenske utøvere. Jørgen Leivestad fra Lørenskog tok en 3.plass søndag i samme klasse. Magnus Bjørnnes vant herreklassen for både senior og junior begge dager. I jente klassen var det kun norske utøvere, og Ebba Ruud (Stabæk Alpin) og Nicoline Nielsen (Ready) vant hver sin dag. 

Se sak og bilder på Skidor.com

Resultater

NIF-EPI01, 01