Hopp til innhold

NOR FREESKI JENTECAMP

NOR Freeski inviterer jenter født i 2004-2009 til camp i Oslo 27.-29. september. Det vil bli en morsom og lærerik helg med varierte aktiviteter, hvor utøvere fra freeskilandslaget stiller som trenere på øktene.

NOR Freeski i Norges Skiforbund ønsker å skape et større jentemiljø i idretten. Derfor inviteres det til en jentecamp som finner sted i Oslo, med Holmenkollen som destinasjon. Øktene vil foregå i nærområdet og det vil være aktiviteter både innendørs i Heminghallen og utendørs i Holmenkollen. Påmeldingen er åpen for alle jenter født i 2004-2009, som enten driver med freeski fra før av eller som ønsker å teste ut og lære mer om en ny idrett. 

- Dette blir en sosial, morsom og ikke minst en veldig lærerik helg hvor utøvere fra freeskilandslaget stiller som trenere. Dette er en gylden mulighet for å lære mer om freeski fra de beste i verden, sier Christoffer Schach, sportssjef i NOR Freeski. 

Programmet for helgen er klart og inneholder både økter på trampoline og barmark, i tillegg til en avsluttende økt i Holmenkollen med lek og konkurranser. På kveldstid vil det bli sosiale aktiviteter og landslaget blir med oss for å dele sine erfaringer med idretten. 

Johanne Killi er en av stjernene som kommer på campen og vil bidra som trener på øktene.

- Jeg synes det er veldig bra at det arrangeres en jentecamp! Det er mange jenter der ute, og det er på tide at det blir satset ordentlig på. Det er viktig at jentene samles for å danne et felleskap og bra miljø. Jeg gleder meg til å være med på samlingen, og håper å kunne inspirere andre jenter! Dette blir en camp for skiglade jenter i alderen 10-15 år, som allerede driver med Freeski, eller kunne tenke seg å starte, sier Johanne Killi. 

Påmeldingsfristen er 1. september og det er 50 plasser. Egenandelen er på kr 400,- og inkluderer aktivitet, måltider og overnatting på Scandic Holmenkollen Park.

Påmeldingen sendes til freeski@skiforbundet.no med følgende informasjon: 

  • Navn
  • Fødselsdato
  • Adresse
  • Medlemskap i klubb JA/NEI og navn på klubb

Påmeldingen er bindende.

 

PROGRAM

FLYER

nif-epi04, 04