Hopp til innhold

Christoffer Schach

Nor Freeski forsterkes

Christoffer Schach (22) er Nor Freeskis nye tilskudd, i stillingen som juniorlandslagstrener og arrangementskonsulent.

Christoffer har tross sin unge alder og som tidligere utøver, allerede mange års erfaring som trener i Heming Adrenalin og i diverse kommersielle camper, teamarbeid i skiindustrien, samt bidrag i nasjonale samt internasjonale arrangement som Ungdoms-OL i 2016 hvor han var bakkesjef under arrangementet i halfpipe. Han vil i en 50 prosent stilling være med å styrke oppfølgingen av juniorlandslaget i tett samarbeid med Olympiatoppens nye talentprosjekt, samt bistå i å følge opp lokale arrangører av Nor Freeski arrangement.


Nor Freeski-teamet: Christopher Frankum (f-.v.), Christoffer Schach og landslagstrener Luke Allen

- Schach har en meget relevant bakgrunn og beviste gjennom ansettelsesprosessen samt tidligere arbeid, at han er rett mann for denne jobben. Vi gleder oss stort over å ha fått han med på laget, og ser frem til en viktig styrking av rekrutteringsarbeidet til Nor Freeski, sier sportssjef Christopher Frankum.

Selv ser 22-åringen fra Oslo frem til stillingen

- Jeg har holdt på med freeski hele livet mitt, både som utøver og trener. Det er idretten jeg brenner for, og derfor gleder jeg meg veldig til å jobbe med de beste unge utøverne i Norge, da jeg vet hvilket høyt nivå og ambisjoner disse innehar. Det blir spennende å videreutvikle alt jeg har lært og erfart i Heming Adrenalin og andre steder. Dette for å kunne hjelpe kjørerne til å nå sine potensialer, samt lære de om veiene videre mot landslaget som jeg håper flere vil følge, forteller Christoffer Schach.

NIF-EPI01, 01
NSF - Nor Freeski