Hopp til innhold

Felix Usterud Ble Mester I Buene

Felix Usterud sin rå sesong fortsatte i Wyller lørdag da han stakk av med NM tittelen i Halfpipe for senior foran Johan Berg og Vegard Øye. Trym Sunde Andreassen tok seieren i junior klassen foran Birk Ruud og Henning Hansen Pytte. I dameklassen overtok Sandra Eie NM tronen fra Nina Rusten.

- Jeg verdsetter dette veldig høyt, sier den nybakte norgesmester, Felix Usterud. Antageligvis noe ironisk.

For det er ikke å skyve under en stol at Norge ikke har den største pipekulturen, men det er ingen tvil om at gutta og jentene koste seg i solsteiken i Wyller på lørdag. Selv om det ikke ble like mye luftige svev som under X-Games for et par-tre uker siden, så ble det fortsatt svev og dra-på stemning. Blant de som imponerte mest var juniorene, Trym Sunde og Birk Ruud. Med en bronsemedalje fra ungdoms-OL friskt i minnet viste Trym Sunde Andreassen at han kan gå høyt med tekniske triks. Birk Ruud ga han kamp om den gjeveste plassen på pallen og det bare med en ukes trening.

 Felix syntes det er imponerende å se de unge dra på og håper at enda flere deltar i NM neste år.

 - Det er ikke en så veldig stor pipekultur i Norge ,men jeg håper at den ikke dør ut helt! Pipe er dødsfett! Trym kjører kjempekult og det Birk klarte å få til på en ukes trening er helt sykt. Jeg håper at de fortsetter og at det blir enda flere som møter opp til NM neste år!

 Nå blir det en rolig påskeferie også i Nor Freeski Cupen før det smeller igjen med slopestyle i Hemsedal om to uker før hele kranskekaken toppes med NM på Hovden helgen etter. Det er bare å glede seg. 

NIF-EPI02, 02
NSF - Nor Freeski